Bouwend Nederland en Aon begeleiden je naar jouw nieuwe zorgverzekering 2020

Bouwend Nederland heeft in samenwerking met Aon een collectief ziektekostencontract afgesloten voor het personeel van haar leden bij zorgverzekeraar Zilveren Kruis. Sluit nu je collectieve zorgverzekering af en profiteer van veel voordeel: scherpe premies, uitstekende voorwaarden en service en gemakkelijk af te sluiten. Uiteraard geldt dit ook voor jouw gezinsleden.

Heb je al een keuze gemaakt? Sluit hieronder jouw zorgverzekering direct af. Twijfel je nog? Maak dan eerst gebruik van onze Online Vergelijker. Binnen twee minuten krijg je een persoonlijk advies.


Direct afsluiten Eerst vergelijken
  • 5% korting op de basisverzekering
  • 15% korting op de aanvullende verzekeringen
  • 15% korting op tandartsverzekeringen en het Vitaal pakket
  • Kinderen t/m 17 jaar ontvangen gratis het meest uitgebreide aanvullende pakket van de ouders
  • Extra vergoedingen voor werknemers met o.a. dekkingen voor fysio- en ergotherapie, brillen en contactlenzen, leefstijltrainingen en online (zelfhulp)modules bij psychische klachten
  • De Zorgcoach helpt onder andere bij wachtlijstbemiddeling, vragen over en voor mantelzorgers en het vinden van de beste zorgverlener

Vragen of hulp nodig bij het afsluiten? Bel onze telefonische helpdesk.

De kracht van Aon

Het voordeel van samen

Aon onderhandelt met zorgverzekeraars over de beste voorwaarden en de scherpste prijs. Je krijgt meer verzekering voor minder geld.

Goede begeleiding

Aon helpt bij het vinden van een zorgverzekering die bij jou past. Onze Online Vergelijker geeft advies op maat. Toch nog vragen?
Bel onze Telefonische Helpdesk