Advies in de bouwfase

Wanneer het werk eenmaal is gestart, moet het natuurlijk vooral doorgaan. Onderbrekingen kosten geld en gooien je planning in de war. Het is dus van belang dat je alert bent op schade en zorgt dat je medewerkers aan het werk blijven. Met onze efficiënte en effectieve schadebehandeling zorgen we dat je werk zo kort mogelijk onderbroken wordt. Door te investeren in duurzame inzetbaarheid zorg je er bovendien voor dat je kunt rekenen op je personeel.

We helpen je met:

 • Efficiënte en effectieve schadeafhandeling
 • Claimshandling voor onverzekerde schades
 • Investeren in duurzame inzetbaarheid

Onze dienstverlening tijdens deze fase

We staan je graag bij gedurende het gehele bouwproces. Hoe eerder je ons aansluit, hoe beter wij je kunnen helpen je risico’s te beperken en schade te voorkomen.

Calamiteiten

Een ongeval op de bouwplaats met ernstig letsel tot gevolg of grote schade aan het bouwproject, bestaande eigendommen of belendende percelen. Echte calamiteiten gebeuren gelukkig maar zelden. Maar als het gebeurt, heeft dit grote effecten op jou, je personeel en de directe omgeving. Maar ook op je imago en het voortbestaan van je bedrijf. Schade voorkomen is natuurlijk het beste, maar het is net zo belangrijk om goed voorbereid te zijn op het moment dat het je overkomt.

Doe de calamiteitencheck » 

Onze adviseurs ondersteunen je graag met advies over:

 • Een calamiteitenplan
 • Het formeren van een crisisteam
 • Voorzieningen die je verzekeraars bieden bij calamiteiten

Vitale werknemers

Je probeert ziekteverzuim en ongevallen zo veel mogelijk te voorkomen, want zonder je personeel gebeurt er niets. Maar door de stijgende leeftijd en de groeiende werkdruk is het niet vanzelfsprekend dat je altijd een beroep kunt blijven doen op je werknemers. Daarom is investeren in de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van je personeel geen luxe maar noodzaak. Op die manier zorg je dat zij ook op de lange termijn veranderingen en aanpassingen aankunnen en van waarde zijn en blijven voor je bedrijf.

Onze adviseurs ondersteunen je graag met hun kennis over:

 • Duurzaam inzetbare werknemers
 • Ongevallenpreventie op de bouwplaats
 • Onderaannemerscontracten (aansprakelijkheidsrisico)

Schadeafhandeling en claimshandling

Onze schadebehandelaars zorgen dat schade snel en efficiënt wordt afgehandeld. Zo kun je aan het werk blijven en beschik je snel over je schade-uitkering. Maar hoe zit het met onverzekerde schades of schades die onder je eigen risico blijven? Deze wikkel je meestal zelf af. Met het risico dat je onterechte claims uitbetaald of schades herstelt waarvoor je niet aansprakelijk bent. Het kost je sowieso tijd, geld en energie die je liever ergens anders in steekt.

Met claimshandling van Aon heb je één loket voor al je schades. Je vertrouwde schadebehandelaars:

 • Handelen alle schades voor je af, ook als je geen dekking hebt
 • Verhalen schade voor je op de verantwoordelijken
 • Voeren namens jou verweer bij aansprakelijkheidsschades

Bekijk ook onze dienstverlening tijdens andere fases

Voorbereidingsfase

Dit doen wij voor jou »

Opleveringsfase

Dit doen wij voor jou »