Speciale zorgverzekering biedt ook werkgever veel voordeel 

Informeer je medewerkers over het exclusieve aanbod via Bouwend Nederland 

Om medewerkers vitaal en duurzaam inzetbaar te houden, is een goede zorgverzekering een belangrijk stuk gereedschap voor jou als werkgever. Voor leden van Bouwend Nederland en hun werknemers en gezinnen is er vanaf komend jaar een nieuwe zorgverzekering van Zilveren Kruis, de AV Bouw Extra. Zowel de werknemers als jij als werkgever kunnen hierdoor van veel voordeel profiteren.

Wat zijn de voordelen voor jou als werkgever?

Deze nieuwe zorgverzekering, sluit specifiek aan bij belangrijke zorgthema’s in de bouw- en infrasector. Deze verzekering biedt jouw medewerkers dus de zorg die ze nodig hebben, en bovendien veel extra voordelen. Maar ook als werkgever profiteer je van veel voordeel wanneer jouw medewerkers gebruikmaken van dit aanbod.

Informeer je medewerkers op tijd

Laat je medewerkers dus weten dat ze van dit aanbod via Bouwend Nederland gebruik kunnen maken. Je vindt alle informatie op bouwendnederlandverzekeringen.nl/zorg. Op deze website staat ook de handige Aon Keuzehulp, waarmee je medewerkers in een paar stappen inzicht krijgen in welk aanbod en welke dekking het beste bij ze past. Als er dan toch nog vragen zijn, staan de collega’s van de Aon helpdesk voor ze klaar.

Informeer je medewerkers

Wij helpen je graag dit nieuwe aanbod bij je medewerkers onder de aandacht te brengen. Je kunt heel simpel kant-en-klare communicatiematerialen downloaden om ze te informeren. Denk bijvoorbeeld aan een flyer, een poster en mail- en intranetberichten (in u-vorm, jij-vorm of Engelstalig) Wil je hiervan gebruikmaken? Vraag dan de persoonlijke link aan bij Paul Verweij van Aon via paul.verweij@aon.nl.

Nog geen collectief zorgcontract?

Om jouw medewerkers te laten profiteren van AV Bouw Extra, sluit je een collectief zorgcontract af bij Zilveren Kruis, via partner Aon. Jouw medewerkers en hun gezinsleden bepalen dan nog steeds zelf of zij van dit aantrekkelijke aanbod gebruik willen maken. Heb je als werkgever nog geen zorgcollectief? Of heb je andere vragen? Neem dan contact op met Nancy Bos van Aon via nancy.bos@aon.nl. Zij helpt je graag verder.