Wat doe je als je te maken krijgt met een cyberaanval?

Hoe goed jouw organisatie zich ook beschermt tegen cyberincidenten, de kans dat je er in de toekomst door wordt geraakt, is vrijwel 100%. Het is dus niet de vraag óf, maar wannéér jouw bedrijf te maken krijgt met een hack of een ransomware-aanval.

Maar een dag stilstand door het uitvallen van een systeem is voor de meeste bouwbedrijven ondenkbaar – en onbetaalbaar - geworden. Een snelle en adequate reactie op een cyberincident is daarom essentieel.

Hoe reageer jij wanneer je op dit moment getroffen wordt?

Wanneer er een aanval door cybercriminelen plaatsvindt op jouw bedrijf, wil je de negatieve gevolgen beperken en de impact voor jouw organisatie minimaliseren. Maar hoe doe je dat?

In de haast en paniek worden regelmatig verkeerde beslissingen genomen die het probleem vaak alleen maar erger maken. Als onderdeel van de Cyberverzekering van Bouwend Nederland Verzekeringen kun je daarom rekenen op de professionele ondersteuning van Incident Response.

Wat doet Incident Response?

Je kunt Incident Respons het beste vergelijken met een ‘cyberbrandweer’. Wanneer je vermoedt dat je te maken hebt met een cyberincident, kun je direct het noodnummer van Incident Response bellen. Professionele adviseurs staan je direct te woord om de schade zo veel mogelijk te beperken.

Er staat een team van (cyber)specialisten voor je klaar om het incident zo snel mogelijk op te lossen, zodat jouw organisatie snel weer up-and-running is. Je krijgt bovendien toegang tot een netwerk van gespecialiseerde dienstverleners op het gebied van IT, juridische zaken, crisiscommunicatie, crisismanagement en claims.

Ondersteuning voor, tijdens en na een cyberincident

Helaas zullen we moeten leven met de realiteit dat cybercrime niet meer weggaat. Met de dienstverlening en Cyberverzekering van Bouwend Nederland Verzekeringen ben je verzekerd van professionele ondersteuning voor, tijdens en na een cyberincident.

Wij maken jouw cyberrisico’s inzichtelijk en mocht je getroffen worden, dan staan wij je bij met eerste hulp door Incident Response. Na het incident delen wij belangrijke lessen met je, zodat jouw organisatie in de toekomst nog weerbaarder is tegen cyberaanvallen.

Maak een afspraak en ontvang een Personal Privacy Box

Aon_Personal_Privacy_Box

Tijdens een persoonlijk gesprek vertellen de adviseurs van Aon je graag meer over de voordelen van Incident Response en de Cyberverzekering. Wanneer je nu een afspraak maakt met een adviseur, ontvang je als attentie een Personal Privacy Box.

Deze box met RFID Blocking Card, webcamcover en USB Data Blocker is een eerste stap op weg naar digitale veiligheid. Het helpt je jouw gegevens en privacy te beschermen.