Online persoonlijk advies biedt veel voordelen

Naast de Bouwend Nederland-mantels is deze service doorslaggevend voor Krijgsman Bouw

Krijgsman Bouw uit Dordrecht is relatie geworden van Aon. We vroegen Marianne Hoogendijk wat voor hen de belangrijkste redenen zijn geweest om te kiezen voor Aon.

“Voor ons zijn dat vooral de mantels van Bouwend Nederland geweest. Dat zijn echt bouwspecifieke verzekeringen die aansluiten op onze risico’s. Het contact met onze persoonlijke adviseur was ook erg prettig. Maar ook de flexibiliteit van online adviesgesprekken sprak ons zeker aan.”

Adviesgesprekken nu ook online mogelijk

Vanuit het lidmaatschap hebben alle leden van Bouwend Nederland recht op een gratis adviesgesprek. Voor veel leden is dat een makkelijke en vrijblijvende manier om erachter te komen op welke manieren zij kunnen profiteren van de voordelen van de unieke Bouwend Nederland verzekeringsmantels.

Adviesgesprekken vinden traditioneel natuurlijk meestal face-to-face plaats, maar tegenwoordig gebeurt dat ook steeds vaker online. Sinds de coronatijd kon het niet anders, maar ook nu een afspraak op locatie weer mogelijk is, zien veel leden het voordeel in van online advies.

De keuze is altijd aan de klant

Online advies werkt heel simpel. Met een speciaal programma kan de adviseur tijdens het videogesprek documenten via het beeldscherm delen en passages aanwijzen, zodat de klant op het gemak kan meelezen. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om een afspraakbevestiging te verzenden, online een handtekening te zetten en achteraf een bezoekverslag te versturen.

Het videobellen en schermdelen is een extra kanaal dat wordt toegevoegd aan de bestaande kanalen telefoon, mail en bezoek. De keuze blijft altijd aan de klant. Videobellen maakt het contact tussen klant en Aon nog flexibeler en efficiënter. Dit is zeker handig als een klant bijvoorbeeld wil dat een adviseur even snel meekijkt met een contract of het bestek.

De ervaring van Krijgsman Bouw met online advies

Ook voor Krijgsman Bouw is de mogelijkheid van een online adviesgesprek een groot pluspunt. Marianne Hoogendijk vertelt daarover:

“Voor ons bleek deze vorm van advies op afstand over onze verzekeringen ideaal. In eerste instantie hebben we persoonlijk ‘live’ kennisgemaakt met onze adviseur van Aon. Zo’n ontmoeting geeft vertrouwen. Daarna kregen we een uitnodiging voor een inhoudelijk online adviesgesprek met een login. Het werkte heel makkelijk. We hoefden zelf geen aparte software te installeren, maar alleen te zorgen dat we onze map met polisdocumenten bij de hand hadden."

‘Stuk extra service dat ons veel tijd bespaart’

Online advies werkte voor ons eigenlijk niet heel anders dan een normale afspraak. Het schermdelen werkte heel simpel en het is handig dat je goed kunt meelezen met alle documenten die worden gedeeld. Online advies van Aon is voor ons een stuk extra service dat ons veel tijd bespaart die we weer aan andere zaken kunnen besteden.”

Voordelen verzekeringsmantels

  • Bouwend Nederland Afgestemd op de dagelijkse bouw- en infrapraktijk
  • De verzekeringen zijn ontwikkeld voor en door leden
  • Meer dan 1.000 leden maken al gebruik van de mantels
  • Uitgebreide dekkingen tegen een scherp tarief

Voordelen Aon

  • Meer dan 50 jaar ervaring met advisering en schade-afhandeling in de bouw
  • Wij gidsen kleine en grote bedrijven door de complexe verzekeringswereld
  • Groot deskundig team met lokale binding door adviseurs in iedere regio
  • Een vaste adviseur, een vaste contactpersoon bij schade en een speciale servicedesk voor de leden van Bouwend Nederland.

Gratis adviesgesprek

Wil je ook advies op maat voor jouw risico's? Of wil je optimaal gebruik maken van Bouwend Nederland Verzekeringen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek, via 088 343 4735 of bnlverzekeringen@aon.nl.